Bericht versturen
Banner

Over Ons

Huis >

Over Ons

Bedrijfprofiel

Fabrieksreis

Honor

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfprofiel

Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd

Co. van de het Instrumententechnologie van Dongguanhabotest, Ltd is een innovatie orientied technologieonderneming met een meer dan 20 jaar R&D-team
Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd manufacturer production line
Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd manufacturer production line
Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd manufacturer production line

Co. van de het Instrumententechnologie van Dongguanhabotest, Ltd is een innovatie orientied technologieonderneming met een meer dan 20 jaar R&D-team, injectie vormende, professionele productielijn en assemblagemogelijkheden.

 

Habotest heeft nu meer dan honderd diverse octrooien en bepaald een onafhankelijke innovatiedoelstelling om meer dan 100 gemachtigde octrooien te bereiken elk jaar. Na 20 van de de industriejaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, standaardiseerde Habotest zijn beheer en kwaliteitssystemen die, die ISO9001-2008 en ISO/TS16949, Ce, CEI-veiligheidsnorm verkrijgen en financiële ERP systemen introduceren.

 

Voor het verstrekken van gekwalificeerde producten en superieure serivice aan alle klanten, hebben wij altijd producten geproduceerd die aan de de industrienormen, en het creëren van unieke innovatieve oplossingen op hoge de groeigebieden voldoen.

Habotest ontwikkelt momenteel testmeters en instrumenten in een vierkante meterfaciliteit van het de industriepark bijna 10000. Met deze nieuwe faciliteit, kan Habotest producteisen van alle klanten over de wereld volledig leveren.

 

Nu is onze Dagelijkse Productie meer dan 10.000 PCs, zijn wij één van de pioniers binnenlandse ondernemingen die met succes in Onderzoek, Ontwikkeling en productie.

Onze producten wordt wijd gebruikt op het gebied van industriële elektronische installatie, de onderhoudsdienst aan DIY en dagelijkse huishoudenbehoeften.

 

„Georiënteerde de talenten, Technologie die, Kwaliteitsborging, Globale Verplichting“ is ons principe leiden. Met veel toewijding, zijn de Optimale Meetapparaten klaar de eisen van cliënten volledig om te begrijpen en volledige oplossingen voor onze waardevolle cliënten uit te werken. Wij pogen een langdurig en win-win vennootschap met onze klanten wereldwijd te bouwen.

 

Fabrieksreis

Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele producten, evenals geavanceerd productregelen en materiaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Langs de stijgende markteisen, stellen wij onophoudelijk klanten door producten tevreden bij te werken om prouductionsystemen te verbeteren, verbeteren kwaliteit.

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Our Partner

Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd manufacturer production line
Dongguan Habotest Instrument Technology Co.,Ltd manufacturer production line

Honor

QC Profiel

Elk bedrijf begrijpt diep dat de kwaliteit het basiswapen voor een te winnen onderneming is. De kwaliteit is één van de factor die de zaken hielp om succes te bereiken, zodat streven wij ernaar om kwalitatieve zaken te verstrekken.

  • certificate.alt
  • certificate.alt
Contacteer Ons
You Can Contact Us At Anytime!